Skip to content
Test home

Telefonische hulplijn van Kindercoaches

Voor coaching, advies… of een luisterend oor.

Rechtstreeks bellen met een van onze coaches

kies uw coach en bel

Test home

toets het doorkiesnummer

95 cent per minuut

 

(met een maximum van 50 minuten per gesprek)

Test home

Goedkoper bellen met Credits 

Bellen met Credits is goedkoper. Met onze KinderCoachLijn-Credits koopt u de (goedkopere) belminuten van tevoren in. Deze Credits kunt u gebruiken om te bellen met een van onze kindercoaches. De Credits zijn ook te gebruiken als u vanuit Belgie belt. Voor meer informatie of het direct kopen van KinderCoachLijn-Credits klikt op onderstaande button. 

Tips van onze coaches!

Heb je een vraag, wil je een belafspraak maken of ook coach bij ons worden?

Heb je een vraag over hoe de KinderCoachLijn werkt, dan kun je die stellen via het onderstaande contactformulier*

Wil je graag een belafspraak maken met een van onze coaches, vul dan het contactformulier on en de naam van de Kindercoach die je graag wilt spreken. Wij zorgen ervoor dat de Kindercoach jou z.s.m. contacteert voor een belafspraak.

 Verder zijn we altijd op zoek naar  professionele coaches die zich bij De KinderCoachLijn willen aansluiten. Vul het contactformulier in om je aan te melden of het opvragen van meer informatie over  de mogelijkheden om je als coach aan te sluiten op ons platform.
* dit formulier is alleen bedoeld voor vragen over de werking van de kindercoachlijn en niet voor het stellen van persoonlijk vragen. Voor persoonlijke vragen kunt bellen met een van onze coaches naar keuze.

Naam *
Email *
Vraag | belafspraak | klacht | anders *
Bericht